Ned / Eng
BINNENWERELD @ ARCHITECTURAL HEALING, HAARLEM (2018)
Vorige / Volgende (1/11)
Muurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, Haarlem
Muurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, HaarlemMuurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, HaarlemMuurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, HaarlemMuurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, HaarlemMuurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, HaarlemMuurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, HaarlemMuurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, HaarlemMuurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, HaarlemMuurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, HaarlemMuurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, HaarlemMuurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, Haarlem
Muurtekeningeninstallatie in voormalige gevangenis De Koepel, Haarlem
Gebaseerd op interviews over speelervaringen met oud-gevangene en statushouder / O.a. ecoline, grafiet, houtskool, oliekrijt / 2,5m x 4,5m
Architectural Healing tentoonstelling gecureerd door Cityscapes Foundations / Fotografie: José M. Biscaya